Harbiye Veteriner Kliniği İStanbul Şişli’de Hizmet vermekte olan bir veteriner kliniğidir. Harbiye Veteriner Kliniği İstanbul’un Avrupa Yakasındadır. Harbiye Veteriner Kliniği’nden Randevu almak için RandevualOrg üzerinden Randevunuzu oluşturabilirsiniz aşşağıdaki Randevu Al butonuna tıklayarak. 2. seçenek randevu alabilmek iiçin aşşağıdaki iletişim numarasıyla irtibat kurararak randevunuzu tamamlayıp minik dostlarımızı götürüp gidebilirsiniz. RandevualOrg’u ziyaret ettiğiniz için Teşekkürler Sağlıklı Günler Dileriz.

Adres : Ergenekon, Yunusbey Sk. no:16/a, 34375 Şişli/İstanbul

Telefon : +902122479750

Hizmet Saatleri : 10.00 – 19.00

Harbiye Veteriner Kliniği Yol Tarifi

Harbiye Veteriner Kliniği

Yorumlar – Şikayetler

Ahmet Emre Yılmaz – 4 ay Önce

2 yıl önce Shila’nın kısırlaştırma operasyonu ile tanıştık kendileri ile, o gündür İstanbul’daki veterinerimiz oldu. Ahmet Bey ve Tolga Bey işlerinde çok başarılı, para odaklı olmayan iletişimi iyi veterinerler. Güvenle minik dostunuzu emanet edebilirsiniz.

Nurcan Karakuş – 4 ay Önce

Tolga Bey vicdanlı, işini severek ve profesyonel bir şekilde yapan bir veteriner. Hem benim kendi kedime, hem de sokakta baktığım bir çok cana ne zaman ihtiyacım olsa el uzattı. Özellikle sokak canlarını çok uygun fiyata tedavi etti. Benim dışımda, hangi arkadaşımı yönlendirdiysem hepsi memnun kaldılar. kendisine ve diğer ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum.

Halime Akı – 1 yıl Önce

Bizde geçen hafta tanıştık,kedim pirelenmisti. Aradim parazit aşılarını yapti. Bundan böyle kedim tarçının dr.u oldu. Elinize sağlık 🤗🤗👍👍👍

Elif Ece – 7 ay Önce

yıllardır köpeğimi götürdüğüm bir yer asla öncelikleri para değil. Koydukları teşhisler ve uyguladıkları tedavi yöntemleri her zaman çok doğru oldu. Gönül rahatlığıyla dostlarınızı götürebilirsiniz. İyi ki varsınız Ahmet Bey ve Tolga Bey.

Beril Aydın – 1 yıl Önce

Çok titiz ve temiz çalışıyorlar. Kedimin kalp rahatsızlığı var ve bazı günler ateş yükselmesi gibi sebeplerden gece 1.30 da konuşmuşluğumuz oldu. Çok ilgililer ve işlerinde çok iyiler. Kedimi gönül rahatlığıyla götürüp tedavi ettiriyorum.

Zühre Yeşim – 1 yıl Önce

İlk defa Maçka parkında baygın olarak bulduğum iki canı onlara götürdüğümde tanıştık. İki canı yaşatmak için bana büyük destek oldular. Halen mücadelemiz sürüyor. İlk günden beri güvenilir ve iyi hekimler olduklarını gösterdiler. Sokaktaki canların dostu olan Tolga Bey ve Ahmet Bey’e sonsuz teşekkürler..

By farude

Bir yanıt yazın