Ankara Çankaya ilçesinde Hizmet Veren Dünyagöz Tunus Hastanesi Hakkında Sizlere Bazı Bilgileri Bir Araya Toplayıp Paylaşmaktayız.Dünyagöz Hastanesi 1996 Yılında Faliyete Geçmiş en iyi Göz Hastanelerinden Biri Olmaktadır.Dünyagöz Tunus Hastanesi Özel Bir Hastane Olup Belirli Sigorta Şirketleri ile Anlaşmalı Çalışmaktadır.Bölge’de Göz Hastanesi Olarak iyi Bilinmektedir.Tabi Özel Hastane Olduğu için Bazı Tedavi yöntemleri Biraz Kabarık Olabilir.Bu Sebepten Ötürü Sizlere Vermiş Olduğumuz Bu Bilgileri Teyit Edip Öyle Hareket etmeniz En Doğrusu Olmaktadır.Çünkü Bazı Bilgiler Güncellenebilir Ve Değişebilir.Şimdiden Acil Şifalar Dileriz…

Adres: Kavaklıdere, Tunus Cd. No: 28, 06700 Çankaya/Ankara

Saatler: Pazartesi 24 saat açık
Salı 24 saat açık
Çarşamba 24 saat açık
Perşembe 24 saat açık
Cuma 24 saat açık
Cumartesi 24 saat açık
Pazar 24 saat açık

Tel : 444 4 469

Dünyagöz Tunus Hastanesi Yol Tarifi

Dünyagöz Tunus Hastanesi Doktorları

Dünyagöz Tunus Hastanesi Hakkında Yapılan Yorumlar

Sema Ulutaş – bir ay önce
11.30 da ki randevumuza şehir dışından geldiğimiz için 10.30 da geldik. Randevu alınırken ısrarla alanininda uzamn prof istediğimizi belirtmemize rağmen bizi yanlış profa yönlendirdiler. Doktor da bizi asıl profa yönlendirdi. Ancak sıra olduğunu beklememiz gerektiğini söylediler tamam dedik ama saatlerce bekleyeceğimizi bilmiyorduk. Bunun dışında asıl rahatsizlik duyduğumuz konu 4. Kat da danışma da duran 3 hanımefendi. Muamele karşılama çok rahatsız edici, soru sormaya çekinir halde duruyoruz, şikayetimizi belirtemiyoruz, güler yüz sıfır, anlayış ve yardımcı olma konusu da aynı şekilde annem ve ben büyük rahatsızlık çektik. Hiç söylemek istemiyorum hoş bir söylem değil ama paramızla rezil oluyoruz, ödeme yapılmamış olsaydı gider, beklemezdik, muayene ücreti 795 TL ödedik bunu beklemiyorduk. Bu yazıyı saatlerdir beklediğim dinlenme koltuklarından yazıyorum. Bir an önce durumla ilgilenmenizi rica ederim, mağdur sayısı artmasin. İnsanlar zaten hasta şekilde ve km’lerce uzaktan buraya geliyorlar bir güler yüz çok zor olmamalı.

İşletme sahibinin yanıtı bir ay önce
Sayın Sema Ulutaş,
Bildiriminiz değerlendirmeye alınmıştır. Konuyla ilgili yetkililerimiz tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Sağlıklı günler dileriz

Ahmet E. Akkurt – bir ay önce
Mart ayında eşimin sol gözünde aniden oluşan görme kaybı nedeniyle Dünya Göz Tunus Hastanesine gittik. Doktorumuz Op. Dr. Kubilhan ELMAS Bey gözde retinada ciddi yırtılma olduğunu, görme kaybı açısından riskli bir durum oluştuğunu ve acil ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi. Kendisinin yaptığı başarılı ameliyat sonrasında eşimin sol gözü tekrar görmeye başladı. Kontrol muayenesinde ameliyatın çok iyi geçtiğini durumun iyi olduğunu ancak bu tip ameliyatlar sonrasındaki süreçte ilerleyen zamanlarda gözde katarakt oluşabileceğini belirtti. Nitekim ameliyattan 7 ay sonra eşimin sol gözünde görmede bulanıklık başladı. Tekrar doktorumuz Kubilhan ELMAS Bey’e muayene olduk. Kendisi gözde katarakt oluştuğunu ve ameliyat gerektiğini söyledi. Hemen akabinde çok başarılı ve çok kısa süren bir ameliyatla eşim sağlığına kavuştu. Şu anda ameliyat olan gözü eskisinden çok daha iyi görüyor. Bu nedenle göz konusunda çok başarılı, bilgili ve ameliyat tecrübesi çok fazla olan güleryüzü ile hastasına moral aşılayan doktorumuz Kubilhan ELMAS Bey’e ve ekibine sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca her konuda son teknolojileri kullanan Dünya Göz Tunus Hastanesine, başta Meltem Hanım olmak üzere ilgi ve alakasını esirgemeyen tüm hastane personeline sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız.

İşletme sahibinin yanıtı bir ay önce
Sayın Ahmet E. Akkurt,
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Değerli yorumunuz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder , sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla,

Casus Belli – 2 ay önce
Çifte standart!! Yerliye başka Avrupa’dan gelen hastaya başka fiyat söyleniyor. Dünyagöz gibi kurumsal şirketin pazar esnafı gibi davranması büyük bir rezillik.Lazer ameliyatı için fiyat öğrenmek istediğimde nerde ikametgah ettiğimi sordular ve fiyatı ona göre söylediler. Aynı ameliyat için Türkiye’deki bir yakınımdan fiyat araştırmasını rica ettim ve bana söylenen fiyatın üçte biri olduğunu öğrendim. Bunu öğrendikten sonra tabii ki tercihimi başka bir hastane için yaptım. Dünyagöz mutlaka bu fiyat politikasını değiştirmeli.

İşletme sahibinin yanıtı 2 ay önce
Merhaba,
İsim – soyisim ve iletişim bilgilerinizi geri bildiriminizle birlikte [email protected] adresimizde paylaşırsanız konuyla ilgili size dönüş sağlamak isteriz.

Kemal Mit – 10 ay önce
Bir yer için en önemli izlenimlerden birisi karşılamadır. Dünya göz hastanesi girişinde güleryüzle karşıladılar. Bağkurlular için 265 lira civarında fark ücreti aldılar. Randevu saatinde muayene olduk. Hastanenin içerisi hastaneden ziyade 5 yıldızlı bir otel izlenimi veriyor.içerisi çok temiz ve hijyenik.

İşletme sahibinin yanıtı 10 ay önce
Sayın Kemal Mit,
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Değerli yorumunuz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder , sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla

bizim bizimö – 2 ay önce
İletişim yeteneği beni çok şaşırttı.

internet sitesinden mesaj bıraktım ve beni en geç 30 dakika içerisinde aradılar. Bu gerçekten çok olumlu ancak oradan oraya bağlayıp durdular ve sorumun cevabını alamadım.

Veni Vidi hastanesinin internet sitesine de aynı mesajı bıraktım ve beni 6 saat sonra aradılar ancak detaylı bilgi vererek kafamdaki tüm soru işaretlerini yanıtladılar.

Kısacası; mesele bir an önce iletişime geçmek değil, hastanın kafasındaki soru işaretlerini gidermektir.

İşletme sahibinin yanıtı 2 ay önce
Sayın bizim bizimö,
İletişim bilgilerinizi [email protected] adresinde paylaşırsanız tarafınıza dönüş yapmak isteriz.
Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi; www.dunyagoz.com.tr adresinin iletişim bölümünden veya 444 4 469 numaralı çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz.
Saygılarımızla

By farude

Bir yanıt yazın