Çizmeli Kedi Veteriner Kliniği İstanbul’un Avrupa Yakasında Kalan Eyüp Sultan Semtinde minik patili dostlarımıza hizmet vermekte olan bir veteriner kliniğidir bu klinikten sizlerde hizmet almak istiyorsanız ailenizdeki minik dostlarımız için öncelikle bu klinikten randevu oluşturmanızda fayda vardır. Çizmeli Kedi Veteriner Kliniğinden hizmet aldıysanız almış olduğunuz hizmeti Yorum Yaz Kısmından açıklamanızı yaparak belirtip sizler gibi gidecek olan Ziyaretçilerimiz içinde bir katkıda bulunmuş olabilirsiniz. Randevu almak için makalenin sonunda belirtmiş olduğumuz Randevu Al Butonuna tıklayarak Veterinerliğin Randevu bölümüne ziyaret ederek randevunuzu oluşturabilirsiniz. RandevualOrg Olarak Sunucumuzu ziyaret ettiğiniz için teşekkür eder Minik Dostlarımız içinde Sağlıklı Günler Dileriz..

Adres : Göktürk merkez mah. İstanbul cad.Bora sokak No42N, 34077 Eyüpsultan

Telefon : 02123223627

Hizmet Saatleri : 09.00 – 21.00

Göktürk Çizmeli Kedi Veteriner Kliniği YOL HARİTASI

Göktürk Çizmeli Kedi Veteriner Kliniği

Yorumları – Şikayetleri

Ziyad Camcigil – 6 ay Önce

Vet.Hekim Hakan, mesleğine saygılı, sorumluluk sahibi ve işini iyi bilen bir hekimdir. Ülkemizi etkileyen orman yangınlarında bölgeye giderek fedakarca gönüllü olarak günlerce görev yaptı. Kendisine ve yangın bölgelerinde görev yapan bütün veterinerlerimize, meslek odasına, kamu mensubu veterinerlerimize teşekkür ederim.

Burak Aksöyek – 10 ay Önce

17 senedir veteriner hekimimiz olan Hakan Uygur işini çok severek yapıyor, tecrübesi ile sonsuz güven veriyor. Kendisine ne kadar çok teşekkür etsek azdır. Bizi hiç üzmedi ve küçük dostumuzun sağlığına hep değer verdi ilgi gösterdi.

Merve Ömür Keskin – 10 ay Önce

Doğru zamanda, doğru doktorla çalışmak yakın dostunuzun hayatını kurtarır… Hakan Bey ; Değerli doktor, hayvan dostu , kendisine ne kadar teşekkür etsem az kalır. İlk önce 7 yaşındaki King Charles cinsi köpeğim Cookie’yi, 2 ay geçmeden 8 yaşındaki Golden Retriever cinsi köpeğim Pudram’ı ölümden kurtardı. Kendisine sevdikleriyle bir ömür boyu gönülden sağlıklı, mutlu bir hayat diliyorum.

Sezai Bekgöz – 1 yıl Önce

Profesyonelliği ve minik dostlarımıza gösterdiği sevgi ve ilgi için Hakan Beye çok teşekkür ediyorum. Hayvanları onun kadar seven ve onları onun kadar iyi tanıyan birini görmedim. Tebrik ediyorum. Tüm çalışanlarınıza da tekrar teşekkür ederim.

İrem Çilesiz – 1 yıl Önce

Kalbimden doğurduğum evlatlarımın sağlığı Göktürk’e tanşındığımızdan beri Hakan Bey’in sağlık dolu ellerinde, gerek kliniğinin donanımı gerek hijyen oluşu gerekse hekimlerimizin ve çalışanlarının hayvan sevgisi tartışılamaz iyi ki bizim doktorumuzsunuz ♥️Gönül rahatlığı ile evlatlarınızı emanet edebilirsniz..minik bi aşı da bile feryat figan bağıran kızım Dr Ferhat ‘da sessz sakin aşı oldğunu bile anlamadan klinikten çıkıo 🙏Kıymetli Çizmeli Kedi Göktürk ailesi İyi ki varsınız …

Talat İçbilen – 1 yıl Önce

Traş için bıraktığım köpeğimi maymuna çeviren işletmedir. Özellikle söyledim, asker traşı gibi olmasın, özenin dedim. Makinayla kesip makasla şekil vericez dediler. Bir gittim ki şekil mekil yok, makina ile dümdüz kesip bırakmışlar. Bu ne hal, bu nasıl traş dediğimde veteriner karşıma dikildi “biz böyle kesiyoruz”, “beni zorlama…”, “size daha iyi traş yapan yerler önereyim, oralara gidin bundan sonra” dedi adam.. Göktürkte 10. yılım. İlk kez böyle bir muamele ile karşılaştım. Ne manav, ne kasap… Sokakta çiçek satan çingenesi bile daha esnaftır Göktürk’ün. En azından işi beceremezse beceremedim der. Bunun gibi laf ebeliği yaparak haklı çıkmaya çalışmaz. Bir de biz bu traşa emek verdik diyor. İnsan dönüp verdiği emeğe bakmaz mı? Biz buna eşek traşı diyoruz. Beceremediğiniz işi yapmayın.

Gizem Yıldız – 2 yıl Önce

Su canlılarından kesinlikle anlamıyorlar. Önceden bir Kırmızı yanaklı su kaplumbağam vardı bu konuda bilgisizdim ve kaplumbağam hastalanmıştı .Petshoplarda görmüşsünüzdür,  bu kaplumbağalar  küçük plastik kaplarda satılırlar. Sonradan öğrendimki hobiciler bu kaplara ölüm havuzu dermiş. Kaplumbağanın o kapta hayatta kalabilme ihtimali yokmuş.Kaplumbağamı Çizmeli Kedi Veteriner kliniğine götürdüğümde orada bulunan hekim, bana su canlılarından anladığını onu kurtarabileceğini söylemişti. Plastik kap hakkında tek kelime bile etmemişti yalnızca enjektör içerisinde yaklaşık 10 milimlik bir ilaç verip beni göndermişti .Sonuç olarak kaplumbağam bir ay içinde öldü. Elbette bu ölümden yalnızca kendilerini suçlamıyorum. Benim de hatam. Ancak su canlılarından anladığını söyledikten sonra plastik kap için tek bir kelime bile etmemek nasıl açıklanabilir bilmiyorum.Daha sonra bir Japon balığı için aynı şeyi yaşadım. Balığım sersemlemişti ve en yakındaki veteriner Çizmeli Kediydi, hızlıca oraya gittim Orada iki hanım vardı.Yüzgecinin zedelendiğini ,hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler ve bu teşhisi sadece akvaryumun dışından bakarak koymuşlardı. Eğer tekrar onları dinlemiş olsaydım balığım yaşamıyor olacaktı . Bende başka bir veterinere gittim. Ilaç tedavisi uyguladık.Kedi ve köpekler konusunda nasıllar bilmiyorum. Ancak su hayvanları konusunda kesinlikle bilgi sahibi değiller .Ancak asıl kötü olan su canlıları ile ilgilenemeyeceklerini söylemiyor olmaları.Bırakın söylememeyi aksine bu konuda bilgili gibi davranıyorsunuz Çizmeli Kedi.Kişi kendilerine güveniyor ve sonucu hiç iyi olmuyor, bu gerçekten çok büyük bir yanlış. Kişiyi resmen kandırıyorsunuz. Bunu nasıl açıklayabilirsiniz bilmiyorum.

By farude