Deniz Veteriner Kliniği İstanbul’un Avrupa Yakasında Kalan Büyükçekmece Semtinde minik patili dostlarımıza hizmet vermekte olan bir veteriner kliniğidir bu klinikten sizlerde hizmet almak istiyorsanız ailenizdeki minik dostlarımız için öncelikle bu klinikten randevu oluşturmanızda fayda vardır. Deniz Veteriner Kliniğinden hizmet aldıysanız almış olduğunuz hizmeti Yorum Yaz Kısmından açıklamanızı yaparak belirtip sizler gibi gidecek olan Ziyaretçilerimiz içinde bir katkıda bulunmuş olabilirsiniz. Randevu almak için makalenin sonunda belirtmiş olduğumuz Randevu Al Butonuna tıklayarak Veterinerliğin Randevu bölümüne ziyaret ederek randevunuzu oluşturabilirsiniz. RandevualOrg Olarak Sunucumuzu ziyaret ettiğiniz için teşekkür eder Minik Dostlarımız içinde Sağlıklı Günler Dileriz..

Adres : Pınartepe, Avrupa Cd. No:59/m D:No:4, 34500 Büyükçekmece/İstanbul

Telefon : 05388981801

Hizmet Saatleri : 24 Saat Hizmet Vermektedir.

Deniz Veteriner Kliniği YOL HARİTASI

Deniz Veteriner Kliniği

Yorumları – Şikayetleri

Zehra Tekin – 1 hafta Önce

Köpeğimize parvo virüs tanısı kondu, tam 3 doktora gösterdik ve hepsi öleceğini söyledi. Son bir umut kırıntısıyla birlikte kendimizi Deniz Veteriner Kliniğinde bulduk. Ulaş hoca, Oğlumuz Hero’yu muayene eder etmez son umut ışığına tutunma şansı verdi bize. Tedavimiz harika bir titizlikle devam etti ve Hero’muz bu sihirli ekip sayesinde iyileşti. Ulaş Bey çok iyi bir hekim ve ekibi de en az kendisi kadar kaliteli. Ulaş Bey, Esat Bey ve Ceren Hanıma ne kadar teşekkür etsek az. İyi ki varsınız Deniz Veteriner Kliniği ekibi!♥️

Eren Çelik – 2 hafta Önce

Küçük kedimin kabızlik ve üst solunum enfeksiyonu problemi vardı. Kliniğe bıraktım ve ulas abiyle esat abi yakından ilgilendiler. Kedim 1 hafta veterinerdeyken sağolsunlar sürekli bilgi verdiler. Eve geldikten sonrada birşeyi varmı diye sordular. Iyi bir klinikle çalısmak istiyorsaniz tam yeridir, tavsiye ederim..

Serdar Horkal – 2 ay Önce

Kısa bir süre önce dişi kedimizi kısırlaştırdık. Sağolsunlar ne zaman arasak veya iletişime geçsek yardımcı olup destek oldular. Her sorumuzu bıkmadan usanmadan yanıtladılar. Kızımız da kısa sürede iyileşti. Bazen sadece tek veteriner bulunuyor, yanlarında çalışan sayısı biraz daha arttırılırsa iyi olan kalitesi daha da artar diye düşünüyorum.

Nuran Taş – 2 ay Önce

Bir çok klinik ile çalıştım önce canın sağlığı diyen şu kadar para demeyen nadir kliniklerden biri.Teşhis ve tani konusunda iyiler,düzenli bilgi paylaşımı yapıyor lar. Kliniğe kolay kolay hayvan bırakmam getir götür kafasında olan bir hayvan severim düzenli video paylaşmalı benim için en ince çizgi ve elleri ile beslemeleri gereksiz para alabilmek için test yapmayan temizlik konusunda da ideal diye bileceğim bir klinik.Her zaman bu şekilde olmasını temenni ederim .

Helin Yanlız – 1 ay Önce

Selamlaar kedimi kısırlaştırma sürecinde ve bi enfeksiyon sürecini atlatmada çok güzel bir şekilde yardımcı oldular kesinlikle tavsiye ediyorum güler yüzlü fazlasıyla güvenilir ve fiyat konusunda yardımcı olan bi ekip öncelikle Esat beye sonrasında tüm ekibe teşekkürler 🙏🏻

Nigar Demirci – 2 ay Önce

Kedimde sürekli kusma şikayeti olduğu bir dönemde Esat Bey derdimize derman oldu. İlgi alakası, hayvan sevgisi en önemlisi de yoğun bilgisi ve kapsamlı bakış açısı ile kızımızın çözülemeyen kusma problemini çözdü. Aynı zamanda Esat Bey’in gözlemleri sayesinde böbreklerinde problem olduğunu fark ettik ve erken önlem sayesinde ciddi bir böbrek hastalığının eşiğinden döndük. Gönül rahatlığı ile canlarınızı emanet edebilirsiniz.

Onur Kızılboğa – 2 ay Önce

hem uygun olsun hem hayat bulsun dıyıyorsanız vazgecılmez bir yer arkadaslarınızı gozunu kapalı bırakın arkanıza yaslanın gercekten bu işi severek yapıyorlar ayrıyetten sokakta sagda solda kosede ufak dostunuzu gördünüz hasta kotu durumda tereddüt etmeyın goturun dostça bır ucretle tam tesekkurlu bırakıcagınız bır veteriner kılınıgı 🙂

Sibel Duman – 2 ay Önce

Veteriner Hekim ULAŞ Bey yılbaşı gecesi herkes dışarıda eğlenirken bizim kızımız Bonişi muayene etti problemi buldu ve kliniğinde 2 gün tedavi edip iyileştirdi…Tam bir profesyonel samimî güvenilir…Ulaş Bey gece yarısı bize Bonişin videosunu attı durumu hakkında sürekli bilgi verdi ücret çok makul …Hakediyor gerçekten tüm hayvan sahiplerine ısrarla öneriyorum.Teşekkürler ULAŞ BEY.

Özlem Aktaş – 11 ay Önce

Önceden memnunduk başka bir hekim vardı, değişmiş galiba. Bu hafta gittiğimizde aşı yanlışlıkla dışarı yapıldı, birkaç sorumuz vardı eveleyip geveledi ne olduğunu anlayamadı. Sonra da kedimizi bırakmamızı istedi ama güvenemediğimiz için bırakamadık ve birkaç gün sonra başka bir kliniğe gittik. İyi ki de gitmişiz. Hasta hayvana aşı yapılmış allahtan kızım güçlü bir yapıya sahipmiş. Empati’de tedavisine başlanıldı kızımın. Hekim her şeydir. Bu olumsuzluklardan sonra tavsiye etmiyorum.

Leyla İkbal – 9 ay Önce

Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Baska veterinere görürdüm ve o zaman daha çok bilgi edindim 2 aylık olmayan kedime iğne vuracaklardi 1 kilo olmamış kediye asi vurulmazmis çünkü muayene ücreti alıyorlar ve tırnak kesimi için de ayrı para aldılar..

By farude