İstanbul Silivri ilçesinde Hizmet Yapan Silivri Devlet Hastanesi Randevu Alma Konusunda Detaylı Bilgileri Ve Hastane ilgili Merak Edilen Bütün Bilgileri Sizler için Sayfamızda Bir araya Toplayıp Siz Değerli Takipçilerimizin Önüne Seriyoruz.Silivri Devlet Hastanesi ile ilgili Diğer Önemli Detaylarıda Sizler için Sayfamızda Paylaşıyoruz.Lütfen Hastaneye Gitmeden Önce Sizlere Vermiş Olduğumuz Bilgileri Teyit Edip Öyle Hareket Ediniz Şimdiden Acil Şifalar Dileriz…

Adres: Yeni, Nedim Beyazgül Sk. No:4, 34570 Silivri/İstanbul

Saatler: 24 saat açık

Acil Servis: 24 saat açık · Diğer çalışma saatleri

Telefon: (0212) 727 21 00

SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ YOL HARİTASI

SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ TANITIM FİLMİ

SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ YÖNETİM KADROSU

SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ ÇALIŞTIĞI KURUMLAR

SGK
Bağkur
Emekli Sandığı
Yeşil Kart
18 Yaş Altı Çocuklar
Engelli Raporu Bulunan Hastalar
SGK Yurt Dışı Hastaları
SGK (İş Kazası)
Gaziler
Askerlik Şubesi Muhtaç Erbaşlar
Rütbeli Er ve Yakınları
Askerlik Şubesi Erler
Jandarma Erler
Adli Vakalar
Cezaevi Tutuklu ve Hükümlüler
Acil Hal Olarak Gelen Hastalar
Türkiye Büyük Millet Meclisi
Ücretli Hastalar
Odalar ve Borsalar Birliği
SYDV
Özel Sigorta
Bankalar

SİLİVRİ DEVLET HASTANESİ TARİHÇESİ

Özel İdare Dispanseri olarak 1940 yılında temeli atılan bina, 1960 yılında hastane koğuşu ilave edilmiş, 1974 yılında bir kat ilavesi ile tamamlanmıştır.1982 yılında 10 yataklı sağlık merkezinden 50 yataklı Silivri Devlet Hastanesine geçiş tamamlanmış, 1989 yılında Bakanlığın ve halkın yardımları ile iki katlı ek bina hizmete girmiştir.
İl Özel İdaresi tarafından 06.07.2007 tarihinde inşaatına başlanan yeni hastane binasında 13.03.2009 tarihinde hizmete başlanmıştır. 3 bloktan oluşan arsa alanı 13500 m² kapalı alanı 16008 m² olan hastanemizin açık otopark alanı 5400 m² (153 araçlık)tır. 01.08.2010 tarihinde Selim paşa Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi ile bakanlık kararı ile birleşmiştir. Selim paşa ek hizmet binası 25.000 m2 açık ve 7500m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur.

Merkezi Hekim Randevu Sistemi

  Sağlık Bakanlığı Türkiye’de daha etkin ve verimli bir şekilde sağlık hizmetlerine ulaşılması amacı ile Sağlıkta Dönüşüm Projesi’ni yürürlüğe koymuş ve bu program kapsamındaki çalışmaları büyük ölçüde gerçekleştirmiştir. Bu programın en önemli çalışmalarından biri de Merkezi Hekim Randevu Sistemi’dir.Silivri Devlet Hastanesi Randevu Alma

Merkezi Hekim Randevu Sistemi Nedir?

  Merkezi Hekim Randevu Sistemi; vatandaşların Sağlık Bakanlığı’na bağlı 2. ve 3. basamak hastaneler ile ağız ve diş sağlığı merkezleri için Alo182 hattından Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ni arayarak canlı operatörlerden veya web üzerinden kendilerine istedikleri hastane ve hekimden randevu alabilecekleri bir uygulamadır.

Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nin Amaçları Nelerdir?

Hastanelerde daha iyi bir kaynak planlanması (iş gücü ve teçhizat kullanımının etkin ve verimli planlanması) yapılarak vatandaş/hasta memnuniyetinin artırılması, hastanelerde kuyrukların azaltılması.
Hastanelerde kaynak kullanımının ve dağıtımının ölçülmesi (iş gücü, makine ve teçhizat kullanımının etkin ve verimli uygulanması) suretiyle; sağlık hizmetleri sunumunun, verim ve kalitesinin artırılması.
Merkezi Hekim Randevu Sistemi verileriyle, sağlık politikaları geliştirilmesine yardımcı olunması.

Randevu Nasıl Alınır?

Alo182 Aranarak;

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi aranır.
182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. kimlik numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular.
Vatandaş randevu talebinde bulunduğu hastane, poliklinik ve hekim bilgilerinden en azından hangi polikliniğe gideceğini asistana bildirdikten sonra, asistan uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa iletir.
Vatandaş seçimini yaparak randevusunu alır.

Web’den;

Vatandaşlar, 182?nin yanı sıra “Online Randevu Sistemi” aracılığıyla da randevu alabilmektedir.
Vatandaşlar, randevu almak istedikleri Merkezi Hekim Randevu Sistemi kapsamında olan hastanelerin internet sitelerindeki “Online Randevu” linkine basarak, “Vatandaş Giriş” ekranından kayıt oluşturup randevu alabilmektedir.

Randevu Nasıl İptal Edilir?

Alo182 Aranarak;

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi aranır. Bu arama randevu zamanından en az 80 dakika önce yapılmalıdır.
182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. kimlik numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular.
Vatandaş iptalini istediği randevusunun, tarih ve zamanını asistana iletir. Asistan tarafından ilgili randevu iptal edilir.

Web’den;

Merkezi Hekim Randevu Sistemi “Online Randevu” ekranına T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılmalıdır.
Randevu Geçmişi” kısmına tıklayarak alınmış olunan tüm randevu bilgilerine erişilir ve randevu iptal işlemi bu kısımdan yapılır.
Randevu İptal” kısmına tıklayarak randevu iptal edilir.

By farude

Bir yanıt yazın