Elit Polikliniği Nerede,Elit Polikliniği Nasıl Giderim,Elit Polikliniği Telefon Numarası,Elit Polikliniği Randevu alma,Elit Polikliniği Doktorları,Elit Polikliniği Çocuk Doktorları,Elit Polikliniği Muayene Ücreti,Elit Polikliniği Anlaşmalı Kurumlar,Elit Polikliniği Kadın Doğum Doktorları,Elit Polikliniği Cildiye Doktorları,Elit Polikliniği Pcr testi,Elit Polikliniği Adresi,Elit Polikliniği iletişim,Elit Polikliniği ile ilgili Daha Detaylı Bilgiler Sizler için Yazımızın Devamında Sizlerle…

Adres: Kayabaşı Mah. – Akzambak Sok. No 2/S, 34494 Başakşehir/İstanbul

Hizmet verilen bölgeler: İstanbul

Saatler: Kapalı ⋅ Açılış zamanı: Cmt 09:00

Telefon: 0533 657 25 72

مركز النخبة الطبي – Elit Polikliniği Yol tarifi

مركز النخبة الطبي – Elit Polikliniği Hakkında Yapılan Yorumlar

Mou Ataya – 3 ay önce
(Google tarafından çevrildi) Tecrübelerime göre randevulara uymuyorlar bebeğim için 18:00’de randevu aldım ve Dr ile görüşmeden 45 dakika bekledim, sadece zamanımı boşa harcama.
Tecrübelerime göre randevulara saygı duymuyorlar çocuğum için randevu aldım ve randevudan sonra 45 dakika bekledim ve doktora gitmedim.Kötü bir deneyimdi bu merkezi tavsiye etmiyorum

(Orijinal)
According to my experience they do not respect the appointments i got an appointment for my baby at 18:00 and waited for 45 mins without meeting the Dr, just waste my time.I do not recommended
حسب تجربتي انهم لايحترمون المواعيد، قد قمت بأخذ موعد لطفلتي وانتظرت بعد الموعد45 دقيقة ولم ندخل للطبيب، لقد كانت تجربة سيئة ولا أنصح بهاذ المركز.

İşletme sahibinin yanıtı 3 ay önce
(Google tarafından çevrildi) Ziyaretiniz ve gözleminiz için teşekkür eder, yaşanan gecikmeden dolayı özür dileriz. Hastalarımızdan her zaman tam randevu saatinde hazır olmalarını rica ediyoruz ve randevuda hasta klinikte olmadığında sıraya girmesine izin veriyoruz ve her hasta doktorla tam vaktini aldığı için Bizim de merak ettiğimiz şey bu, Bazı gecikmeler olabilir, tekrar özür dileriz.

(Orijinal)
Thank you for your visit and your observation, we apologize for the delay that occurred with you. We always ask our patients to be present at the exact time for the appointment, and when the patient is not in the clinic at there appointment, we let the patient in line to come in , and because each patient takes his full time with the doctor and this is what we are keen on, There may be some delays, again apologies.

Bassel Tellawi – 2 ay önce
(Google tarafından çevrildi) Servis merkezi lüks ve doktorlar mükemmel. Allah yardımcınız olsun

(Orijinal)
مركز خدماته راقية والدكاتره ممتازين. وفقكم الله

Enaam Şişekli – 3 ay önce
(Google tarafından çevrildi) Rahmân ve Rahîm olan Maşa Allah, doktorlardan ve sağlık ekibinden oluşan tam bir entegre merkez, Allah sizi hayırlarla mükâfatlandırsın ve Allah sizi ilminizi ve emeğinizi bereketlendirsin.

(Orijinal)
ماشاء الله تبارك الرحمن مركز كامل متكامل من أطباء وفريق طبي جزاكم الله خيرا وبارك الله بكم وبعلمكم وعملكم

İşletme sahibinin yanıtı 3 ay önce
(Google tarafından çevrildi) Teşekkür ederim 🌷

(Orijinal)
شكرا لكم 🌷

Bany Al Mahayni – 3 ay önce
(Google tarafından çevrildi) Mükemmel servis, temizlik ve iyi koordinasyon

(Orijinal)
خدمة ممتازة ونظافة وتنسيق جيد

د. عبد القادر نعناع IR Channel – 2 ay önce
(Google tarafından çevrildi) Tarihlere saygı duyulmuyor

(Orijinal)
مواعيد غير محترمة

رغد القالش – 3 ay önce
(Google tarafından çevrildi) İyi tedavi ve güzel personel

(Orijinal)
معاملة جيدة وكادر لطيف

İşletme sahibinin yanıtı 3 ay önce
(Google tarafından çevrildi) Teşekkürler 🌷

(Orijinal)
شكرا 🌷

By farude

Bir yanıt yazın