İstanbul Pendik’te Bulunan Şubesi ile Dünyagöz Hastanesi Türkiye’de Göz Bölümü ile Meşhur Bir Özel Hastanedir.Bu Hastane ile ilgili Gerekli Bilgiler Sizler için Yazımızın Devamında Paylaşılmıştır.Pendik Dünyagöz Hastanesi Randevu Alma,Pendik Dünyagöz Hastanesi Nerede,Pendik Dünyagöz Hastanesi Anlaşmalı Kurumlar,Pendik Dünyagöz Hastanesi Doktorları,Pendik Dünyagöz Hastanesi Hakkında Şikayet,Pendik Dünyagöz Hastanesi Tahlil Sonuçları,Pendik Dünyagöz Hastanesi Telefon Numarası

Adres: Doğu, Ortanca Cd. No:79, 34890 Pendik/İstanbul

Saatler: Kapanmak üzere ⋅ 18:30 ⋅ Tekrar açılış saati: 08:30 Çar

Telefon: 444 4 469

Randevular: dunyagoz.com

Pendik Dünyagöz Hastanesi Yol Haritası

PENDİK DÜNYAGÖZ HASTANESİ TANITIM FİLMİ

PENDİK DÜNYAGÖZ HASTANESİ DOKTORLARI

DÜNYAGÖZ HASTANELER GRUBU
1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz Hastaneler Grubu, gözün tüm branşlarında göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlar için 500 farklı tedavi yöntemiyle göz sağlığı hizmeti veriyor.Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, günde 8000 poliklinik ve 1000 ameliyat kapasitesiyle yurt içi ve yurt dışında toplam 29 ayrı noktada sağlık hizmeti veriyor.

Dünyagöz; teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 250 kişilik medikal kadrosu, 2000 personeli ile kısa sürede dünyanın medikal referans merkezi haline geldi.

Türkiye’nin iç Anadolu’sundan, kuzeyine, güneyinden, batısına tam 12 ayrı ilde toplam 21 ayrı noktada ve yurt dışında Almanya’nın Frankfurt ve Köln, Gürcistan’ın Tiflis, Azerbaycan’ın Bakü, Hollanda’nın Amsterdam şehirinde, Kırgızistan’ın Bişkek, Bosna-Hersek’in Saraybosna ve Kosova’nın Priştine olmak üzere 8 ayrı noktada hizmet vermektedir. Dünyagöz yurt dışındaki yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup 2021’de İzmir’de hizmete açtığı yeni merkezi ile birlikte daha geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefliyor. Türkiye’de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 147 ayrı yabancı ülkeden yılda ortalama 80 bin hastaya hizmet vererek Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Başarı Belgesi’yle ödüllendirilen Dünyagöz 2021 de yurt dışında gerçekleştireceği yeni atılımlarıyla sağlık turizmi hacmini büyütmeyi hedefliyor.

MİSYONUMUZ
Toplumun her kesimine en yüksek standartlarda göz sağlığı hizmeti sunmak üzere dünyada kabul görmüş son teknoloji ve güncel teşhis ve tedavi yöntemlerini branşlarında yetkin ve uzman kadromuzla yurt içi ve yurt dışı hastanelerimizde uygulamak.
VİZYONUMUZ
Türkiye’de ve yurt dışında, kalite standartlarımızı daima yükselterek
göz sağlığı alanında uzmanlığımızı ve memnuniyet odaklı olma özelliğimizi korumak, marka bilinirliğimizi arttırmak ve yapacağımız bilimsel çalışma-araştırmalar ile global itibar ve referans merkezi olmak.
DEĞERLERİMİZ
Saygı: Toplumun farklı kesimlerinden olan tüm hastalarımıza saygılı bir şekilde ve eşit standartta hizmet vermek.
Duyarlılık: Hasta ve hasta yakınlarına duyarlılık ve empati ile yaklaşarak, en iyi hizmeti sunmak.
Güven: Profesyonellik, etik anlayışı ve bireysel sorumlulukların getirdiği yüksek standartlara bağlı kalarak, hastalarımızın bize duydukları güvene her zaman layık olmak.
Ekip Çalışması: Tüm çalışanların kuruma katkılarını ve yarattıkları değeri önemsemek.
Mükemmellik: Tüm ekibin özenli çalışmaları ve katkılarıyla yüksek kalitede hizmet sunarak en iyi sonucu elde etmek.
Yenilik: Kurumumuzdan hizmet alan tüm bireylerin yaşam kalitelerini, ekibimizin yaratıcı fikirleri ve yetenekleriyle daha üst düzeye taşıyarak, yenilikçi anlayışımızın devamlılığını sağlamak.

PENDİK DÜNYAGÖZ HASTANESİ HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Ayşe Piyade – bir hafta önce YENİ
Dubai’de yaşıyorum.Lazer ameliyat göz muayenesi için Pendik Dünya Göz Hastanesine geldim.Hastane müdürü Özlem Uysal çok güzel ilgilendi benimle .Doktorum Bayram yazıcı tetkimlerimi yaptı. Korneam ince olduğu için lazer ameliyat olamıyorum ama tüm çalışan ve doktorum Bayram yazıcı ve Özlem Uysalın yaklaşım ve ilgilerinden çok memnun kaldım Hepsine çok teşekkür edrim

İşletme sahibinin yanıtıbir hafta önce
Sayın Ayşe Piyade,
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Değerli yorumunuz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder , sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.
leyla leyla – 5 gün önce YENİ
Dünya göz pendik şubesinde annem katarakt ameliyatı oldu. Personel gayet ilgiliydi.
Özellikle Ameliyat Panlama biriminden Selda hanım her konuda bizi bilgilendirip çok güleryüzlü davrandı.
Kendisinden gördüğümüz ilgi alaka için çok memnun kaldık.
Pozitif personeller için teşekkürler Dünya Göz…

İşletme sahibinin yanıtı5 gün önce
Sayın Leyla Leyla,
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Değerli yorumunuz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder , sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla

Yeliz Altayli – bir hafta önce YENİ
Dunyagoz Pendik şubemize geldim uzm Dr Burcu Çalık hocamıza geldim çok memnun kaldım oğlum için beni Sultanbeyli şube Prof Dr Hüseyin Bayramlar hocamıza yönlendirdi çok memnun kaldım Hastane yönetimi ayrıca çok ilgiliydi.

İşletme sahibinin yanıtıbir hafta önce
Sayın Yeliz Altayli,
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Değerli yorumunuz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder , sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Hikmet Aksoy – 2 hafta önce YENİ
Otoparkı olmayan özel bir hastane. Vale ye kalmış bir durum. Eleman yok. Hasta randevusu kayıtlarında bile kuyruk oluyor. Hoş değil.

İşletme sahibinin yanıtı2 hafta önce
Sayın Hikmet Aksoy,
Bildiriminiz değerlendirmeye alınmıştır. Konuyla ilgili yetkililerimiz tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Sağlıklı günler dileriz

Gülsah Aslankaya – 2 ay önce
Ben 23.11.2020 tarihinde gözlerimden ameliyati oldum. Gözlerime mercek taktirdim ve doktorum tabikii Bayram Yapici. Bayram doktorum gercekten inanilmaz basarili, muhtesem ve cok espirili bir doktor. Ameliyat olmadan önce cok güzel net ve detayli tüm ayrintilariyla herseyi anlatti ve güven verdi, ayni gün ameliyat olmaya karar verdim ve ertesi gün ameliyata girdim. Ben daha önce miyoptum ve uzagi artik secemez oldum ama suanda inanilmaz mutluyum. Cok dogru bir karar verdim ve bunun icin Bayram Yapiciya sonsuz tesekkürlerimi iletiyorum. Ayni zamanda bana ilk bastan beri destek olup beni en iyi doktora yönlendiren Özlem Uysal’a ayrica tesekkür ederim. Ilk basta benimle iletisime gecen ve her konuda bana destek olup bana yardimci olan Özlen hanim basindan sonuna kadar hersey takip edip her soruma her konuda bana destek oldu. Her an ulasabildim ve tüm randevularima kadar ayarlamalari Özlem hanim yapti ve cok güzel agirladi beni. Ameliyatimdan sonra yanimdaydi ve cok destek oldu. Ayrica gerek ameliyatimda gerek ameliyattan sonra bana yardimci olan tüm hemsirelere sonsuz tesekkürlerimi iletiyorum. Tercihim cok dogru bir adres oldu.Herkese cok tesekkür ediyorum.

İşletme sahibinin yanıtı 2 ay önce
Sayın Gülsah Aslankaya,
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Değerli yorumunuz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder , sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla,

Suleyman Yoruk – 7 ay önce
Hastane çok temiz, personel çok ilgili ve güleryüzlü.Arabanızı valeye verebiliyorsunuz.Doktorumuz Doç.Dr. Uğur Çelik beyden çok memnun kaldım, kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Uzun uzun muayene etti, benim anlayacağım bir şekilde bana hastalığım hakkında bilgi verdi.Çok ilgili ve çok bilgili. Kendisine minnettarım.

İşletme sahibinin yanıtı7 ay önce
Sayın Suleyman Yoruk,
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Değerli yorumunuz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder , sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla

ibrahim çehreli – 2 ay önce
Kendimizi evimizde gibi hissetmemizi sağlayan tüm Dünya Göz Pendik personellerine teşekkürleri bir borç bilirim. Hem güler yüzlü, hem yardımsever ve yakın ilgilerinden dolayı ailem ve kendi adıma binlerce teşekkür teşekkür ederim. Personellerinizden özellikle Nilüfer hanım gibi bir çalışanınız olduğundan dolayı ayrıca sizleri tebrik ederiz. Teşekkürler Dünya Göz 👏🏼❤👏🏼

İşletme sahibinin yanıtı2 ay önce
Sayın ibrahim çehreli,
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Değerli yorumunuz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder , sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

sinem ekşi – bir ay önce
Dünya göz Pendik şubesinden çok memnun kaldık özellikle sanıyorum müdür yardımcısı bir bayan Nilüfer hanım bize çok yardımcı & alakalı oldu sizlere böyle personel çalıştırdığınız için çok teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.

İşletme sahibinin yanıtı bir ay önce
Sayın sinem ekşi,
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Değerli yorumunuz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder , sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla,

Hatice Dumlu – 2 ay önce
Pendik şubenizde randevu kaydında bir erkek arkadaş kaydımı açtı çok kibar ve üslubu çok güzeldi. sonrasında muayenem bittiğinde kimliğimi almaya indiğimde arkadaş müsait değildi. ortada oturan gergin bayan işlemimi yaptı. üslubu çok kaba ve sertti. şiddetle kınıyorum şubenizi. benden sıkılmış gibi birde iç çekti terbiyesiz. neyse bana nasıl muamele yaptıysa kendisi de benden öyle muamele gördü.

İşletme sahibinin yanıtı2 ay önce
Sayın Hatice Dumlu,
İletişim bilgilerinizi [email protected] adresinde paylaşırsanız tarafınıza dönüş yapmak isteriz.
Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi; www.dunyagoz.com.tr adresinin iletişim bölümünden veya 444 4 469 numaralı çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz.
Saygılarımızla

By farude

Bir yanıt yazın