Doğal Hayat Polikliniği ile ilgili Bilmeniz Gereken Detaylı Bilgileri Sizler için tek Bir sayfada Bir araya Toplayıp Sizlerin Önüne Seriyoruz.Lütfen Sizlere Vermiş Olduğumuz Bilgileri Teyit Edip Öyle Hareket Etmenizi Tavsiye Ediyoruz.Doğal Hayat Polikliniği Nerede,Doğal Hayat Polikliniği Nasıl Gidilir,Doğal Hayat Polikliniği Telefon Numarası,Doğal Hayat Polikliniği Adresi,Doğal Hayat Polikliniği iletişim Bilgileri,Doğal Hayat Polikliniği Doktorları,Doğal Hayat Polikliniği Muayene Ücreti,Doğal Hayat Polikliniği Pcr testi,Doğal Hayat Polikliniği Anlaşmalı Kurumlar,Doğal Hayat Polikliniği ile ilgili Detaylı Bilgi Sizler için Yazımızın Devamında Sizlerle….

Adres: Oğuzlar Mahallesi Ceyhun Atuf Kansu Cad, 1370. Sk. No:12, 06520 Balgat, 06520 Çankaya/Ankara

Hizmet verilen bölgeler: Türkiye ve yakındaki bölgeler

Saatler: Kapalı ⋅ Açılış zamanı: Pzt 09:00

Telefon: (0312) 460 00 10

Doğal Hayat Polikliniği Yol Tarifi

Doğal Hayat Polikliniği Doktorları

Doğal Hayat Polikliniği Hakkında Yapılan Yorumlar

saadet – 3 ay önce
Hijyen ve veri gizliliği konusunda hassas olmadıklarını düşündüğüm bir kuruluş. Yaptığım masrafa üzüldüğüm için başkaları da mağdur olmasın diye yazıyorum:

Muayene: Esas muayeneyi yapan doktorun verdiği hizmet kesinlikle ücreti karşılamıyor. Sohbet muhabbet edip üstüne para veriyorsunuz. Var olan hastalıklarınızı söylemediğiniz müddetçe ne soruyor ne de kendi yöntemleriyle bulmayı başarıyor. Hiç şikayetiniz olmayan hastalıklar bulup onlar için binlerce lirayı bulan bir tedavi süreci planlıyor. Bazılarını sorguladığınızda tevekkülün öneminden bahsetmeye başlıyor. Ayrıca amalgam dolguların zararı konusundaki uzmanlığını dinliyorsunuz fakat amalgam dolgu sökme protokolünü bilmediğini fark ediyorsunuz. Ayrıca kullandığınız gıda takviyelerini yerin dibine sokup ödeme sırasında size orda satılan başka takviyeleri reçete ettiğini fark ediyorsunuz.

Veri gizliliği:Kendi hastalıklarınız ve doktorun sizin için bulduğu hastalıkların listesi her seferinde elden ele dolaşıyor. Daha önce orada tedavi olduğunu belirttiğiniz bir tanıdığınızın ismini verince kolayca aldığı tedavileri öğrenebiliyorsunuz. Zaten yorum yazan kişilere, ellerindeki hasta kayıtlarına dayanarak ifşa nitelikli cevap vermelerinden de o hassasiyetin olmadığını anlıyorsunuz.

Hijyen: Sülük tedavisi aslında ev şartlarında kolayca uygulanacak bir yöntemken sırf güvenilir bir ortam olsun ve kaynağı bilinen sülükler kullanılsın diye bu tip klinikleri tercih ediyoruz. Rahatsız olduğum nokta ise cildinize temas ettikten sonra tutmayan sülükleri imha etmiyorlar. Bu tip tedaviler çok hassastır ve hijyen konusunda bireyde en ufak bir soru işareti kalmaması gerekir. Pansuman için kullanılacak pamukların rastgele etrafa konulmaması gerektiğini de ayrıca belirtmek zorunda kalıyorsunuz.

Sonuç olarak: evde yıllardır kendi imkanlarımızla uyguladığımız sülük tedavisini daha profesyonel ellere emanet edeyim diye masrafa girip evdeki güvenilir ortamı aratan bir süreçle karşılaştım. Başka geleneksel tıp merkezleri ile görüşüp hijyen ve kişisel veri hassasiyeti olduğundan emin olduğum bir yerle devam etmeyi planlıyorum.

Kazim Dalgic – 2 ay önce
2 senedir üşüme nedeniyle gitmediğim hastane kalmadı. 50 yıldır Almanya’da yaşıyorum. Almanya da pekçok hastaneye gittim daha sonra Türkiye de de hastanelere gittim 2 sefer prostat 2 sefer anjio ve defalarca bağırsak ve nide kontrolü yaptılar. Ancak hiçbiri derdime çare olması. Sonuç olarak Merve hanım ve ekibi sayesinde çok şükür şifa buldun. Kulağımdan gerçekleştirdiği tedaviye çok daha iyi hissediyorum.

FatihMCK – bir hafta önce YENİ
Trafik kazası sonrası dizimden PRP ve prolaterapi üç kez iğne vuruldum. Omzundan ameliyat sonrası acı kaybı vardı osteopati uygulandı.
İğneden sonra bariz rahatlama gördüm. Omzundaki acı kaybı düzeldi.
Önerilen egzersizler uygulaninca dizimden baya rahatlama duydum.
Temiz hijyenik ve güven veren bir merkez.

İşletme sahibinin yanıtı bir hafta önce
Teşekkür ederiz. Geçmiş olsun efendim.

Maç Özetleri – 2 ay önce
Doğal hayatın 5 yıldır hastası Yıldız. Şeker, tansiyon, eklemlerde ağrı ve varis, kolesterol ve birçok hastalığım vardı. Sülük tedavisiyle başladığım tedavimde ozon ve hacamat gibi uygulamaların sonunda tüm hastalıklarım bitti diyebilirim. Doktorum bile duruma son derece şaşırdı. Ne şeker kaldı ne kolesterol. Başta Merve hoca olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ederim. Herkesten Allah razı olsun. Ömrüm sonuna kadar da gelmeye devam edeceğim. Sayenizde tüm ağrılarım son buldu. Guney ve Cuneyt beye de ayrıca tesekkür ederim.

Gulsum Gulsum – 2 hafta önce YENİ
Son bir yıldır yoğun bir baş dönmesi yaşıyordum. Yürürken bile denge kaybım oluyordu. İlk seans aurükiloterapi sonrasında baş dönmem yüzde doksan azaldı. Bugün de ikinci ve son seansını yaptık. Başta Merve hoca olmak üzere herkese çok teşekkür ederim.

İşletme sahibinin yanıtı 2 hafta önce
Teşekkür ederiz. Geçmiş olsun efendim.

kadir çelik – bir ay önce
AZ KUPA İLE YAPILAN HACAMAT FAYDA VERMİYOR
Doğal hayat polikliğinde hacamat yaptırdım
Normalde 10-12 kupa vurulması gerekirken hacamatı yapan Murat bey ısrarla 6 kupa yaptırdı Hiç faydasını görmedim
Param boşa gitti

İşletme sahibinin yanıtı bir ay önce
Merhaba. Hacamat tedavisinde amaç cilt altında biriken ve vücut tarafından normal yollarla atılamayan ağır metal, toksin, serbest radikaller gibi zararlıların dışarı alınmasıdır. Burada yapılacak kupa sayısı ve vücut alanlarının belirlenmesi işlemi tamamen hekimlerimiz ya da hekim meşgul ise bu konu da tecrübeli sağlık memurumuz tarafından belirlenmektedir.

Kliniğimiz bu konuda 16 yıllık tecrübeye sahip olup uzman kadromuzla hizmet vermeye devam etmektedir. Hacamat uygulamasında, kupa sayısı 5 – 7 – 9 adet yeterli bir sayıdır, önemli olan hacamat çiziklerinin ve vakumlama işleminin düzgün yapılmasıdır.

seda alp – 4 ay önce
Doğal hayat polikliniğine genel zayıflama için geldim ilk anda telefon görüşmemizde ki inceliği ve sabrı için sevgili Neslihan Hanımciğima, geldiğimizde aynı ilgiyi gösteren Songül Hanıma her konuda yardımını esirgemeyen Salih Beye, güler yüzlü diyetisyenim Emine Hanım a Akupunktur ve auriküloterapi de Sevgili Esin Hocama ve 2.katta bizimle sabırla ilgilenen Estetisyen Tarık Hocama ve her merakımı sabırla gideren Yasemin Hanımciğima ve tabi ki Serap hanıma sonsuz teşekkürler 🤗… İsmini anamadığım ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler … İyi ki varsınız iyi ki yollarımız kesişti şimdi ise sizinle yola devam… Gelmek tanışmak isteyenlere son sözüm çok şey (sağlık) kazanacaksınız👌Kaybedecek tek şey kilolarınız

Nuray Bucak Gungor – 5 ay önce
Annamin kronikleşmiş agrıları için bugu tedaviye başladık. Tedavi sonucunda tekrar yıldız ve yorum bilgilendirmesinde bulunacagim. Şu an için izlenimlerim doktorumuz ve ekibi son derece ilgili. Yıllardır hiç bir derman bulamayan anneme umarım derman olacaklardır. Artık o kadar umitlerimiz kırlmış durumda ki 😔

By farude

Bir yanıt yazın