Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Nerede,Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Nasıl Gidilir,Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Telefon Numarası,Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Adresi,Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği iletişim Bilgileri,Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Doktorları,Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Muayane Ücreti,Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği implant Fiyatları,Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Çekme Fiyatları,Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Dolgu Ücretleri,Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile ilgili Daha Detaylı Bir Çok Bilgileri Sizler için Sosyal Medya Aracılığı ile Bir Araya Getirip Yazımızın Devamında Sizlere Paylaşmaktayız.Şimdiden Acil Şifalar Dileriz…

Adres: Beyazıt Mh, Nurettin Cankurtaran Cd. No: 24/C, 06750 Akyurt/Ankara

Hizmet verilen bölgeler: Akyurt

Saatler: Kapalı ⋅ Açılış zamanı: Pzt 10:00

Telefon: (0312) 844 00 44

Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yol Tarifi

Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hakkında Yapılan Yorumlar

Tuğba Kılıç – 7 ay önce
Mükemmel bi klinik 4 yaşındaki oğlumun dişlerini sedasyonla yaptırdık .Doktorlar, çalışan personeller okadar ilgililerki çok memnun kaldık ellerine emeklerine sağlık.

Özcan Yüksel – 4 ay önce
Bu fiyata bu kalite pes doğrusu implantlarm Orjinal dişlerimden daha iyi oldu

Emre Ayvaz Karadaş – 9 ay önce
Sonuçta özel Bir diş Kliniği Parası Olunca Güzel fiyatlar bir tık yüksek ama Hizmet İnsanlara davranışları güzel takdir edilir. 🙂

Sefa Ünür – 8 ay önce
Bizi Akyurt içindeki vasıfsız diş hekimlerinden kurtardılar. Kesinlikle alanında uzman, işini severek yapan ve mütevazı insanlar. Tereddütsüz olarak gidebilirsiniz.

jAvAd KoC – 3 yıl önce
Ağız diş poliklinik işletm e personel işinin uzmanı kurumsal çalışan kaliteli saglik kuruluşu. Ilk muayene ücretsiz yapılmaktadır.

Abdurrahman İsak – 3 yıl önce
Doktorları tecrübeli ve ilgili özellikle bu durumu çok hoşuma gitti. Yapacakları işlemler ve sonrasındaki bilgilendirmeleri memnuniyet vericiydi. Klinik ortamı hijyenik ve ferahlatıcı bir havası var.

Kerem Kznl – bir yıl önce
ankarada çok fazla diş hekimine gittm. bir tanıdık vasıtasıyla buraya geldim. arkadaşlar çok ucuza güzel işler yapılıyor. ben içerdeyken birisi 100 liraya diş mi çekilir dye pazarlığa tutuştu canım sıkıldı doktorlara. yapmayın bu insanları küstürmeyin. ameliyatlık deyip kimsenin çekmediği dişi iki saniyede çıkardılar. ellerine sağlık.

Tru Jan – bir yıl önce
kökü sinüs boşluğuna uzanan sıkıntılı bir diş çekimi için gittim, allah razı olsun dr ali bey ağrısız sorunsuz halletti, ortamın temizliği güleryüzlülüğü ve fiyatları çok güzel gitmek isteyen herkese tavsiye ederim

yavuz ayhan – bir yıl önce
Ali hoca eli çok hafif ve işinin uzmanı. geç saatlerde mesaiden vakit bulup burada tedavi olabilmek çok güzel. aynı zamanda temiz bir diş hastanesi.

Ahmet Isparta – 2 yıl önce
İnanılmaz ilgili, işinde uzman hekimlerin görev yaptığı sağlık merkezi.Bana ve dişlerime iyi davrandıkları için tüm personele ve özellikle Yunus Emre Yüce hocama sonsuz şükranlarımı sunuyorum..

Necla Arpaz – 2 yıl önce
Ben kanal dolgu yaptırdım eşim protez yaptırdı ikimizde çok memnunuz memnun olmadığınız durumlarda kontrollerinin arkasında duruyorlar Dr Esma hanıma teşekkür ederim

Rumeysa Kaya – bir yıl önce
Klinik merkeze çok uzak yalnız implantımı Ali Bey’e yaptırdığım için çok memnunum. Teşekkürler

Denizcan Karaduman – 3 yıl önce
Hijyen olarak çok beğendim uzman kadrosu insana güven veriyo ve sağolsun iyi ilgileniyolar muhitimde böyle biyer olduğu için şanslıyım ta oraya buraya gitmeye gerek duymuyorum

Ahmet Karaduman – bir yıl önce
Her tarafı temizlemisler koronaa için pırıl pırıl dişimi çektirdim fiyat iyi doktor kaliteli

Kb Ygt – 3 yıl önce
Doktorlar çok ilgili ve yetenekli fakat muhasebedeki beyfendi hastalara kendilerini musteri gibi hissettiriyor onuda yapalim bunuda yapalim diyor kendi uzmanlik alani olmamasina ragmen fiyat kasiyor.

By farude

Bir yanıt yazın