Anipoli Veteriner Kliniği İstanbul’un Avrupa Yakasında Kalan Beyoğlu Semtinde minik patili dostlarımıza hizmet vermekte olan bir veteriner kliniğidir bu klinikten sizlerde hizmet almak istiyorsanız ailenizdeki minik dostlarımız için öncelikle bu klinikten randevu oluşturmanızda fayda vardır. Anipoli Veteriner Kliniğinden hizmet aldıysanız almış olduğunuz hizmeti Yorum Yaz Kısmından açıklamanızı yaparak belirtip sizler gibi gidecek olan Ziyaretçilerimiz içinde bir katkıda bulunmuş olabilirsiniz. Randevu almak için makalenin sonunda belirtmiş olduğumuz Randevu Al Butonuna tıklayarak Veterinerliğin Randevu bölümüne ziyaret ederek randevunuzu oluşturabilirsiniz. RandevualOrg Olarak Sunucumuzu ziyaret ettiğiniz için teşekkür eder Minik Dostlarımız içinde Sağlıklı Günler Dileriz..

Adres : Kılıçali Paşa Mahallesi, Akarsu Caddesi, Havyar Sokak, No:4 Cihangir/Beyoğlu, 34433 Beyoğlu/İstanbul

Telefon : 02122446694

Hizmet Saatleri : 24 Saat Hizmet Vermektedir.

Anipoli Veteriner Kliniği YOL HARİTASI

Anipoli Veteriner Kliniği

Yorumları – Şikayetleri

Duygu Kaya – 4 ay Önce

İgrenc biyer!!! İsi tamamen nasil para kopaririza cevirmisler, kedimi anestezi vermeden tras edin dememe ragmen arayip durmuyo isiriyor diyip anestezi verdiler. British cinsi 3 kg kedimi zaptedememis arkadaslar. Kedim kusuyor aldigimdan beri. Rezilsiniz. Uc kurusun pesine dusmussunuz soyleseydiniz ben size fazla para verirdim anestezi vermeden de. Kedim insallah boyle anormal hareketlere devam etmez yoksa gercekten ugrasicam sizinle. Hayvan sevgisinden yoksun paragozler!

işletme sahibinin yanıtı : Öncelikle böyle bir şey yaşadığınız için üzgünüz. Bir çok kedi maalesef tutulmaktan ve tıraş makinesinin sesinden rahatsız olduğu için, aşırı derecede strese girer korktuğu için de saldırır fazlasıyla hareket eder ve tıraş yapmamıza izin vermez.. Biz ve bir çok klinik sedasyonlu tıraş yapmak durumunda kalır. Genel anesteziye alınmıyor, hafif sedasyon ile yapılıyor. Ve gerekli olduğu için öneriliyor, ek olarak ücret farkı da sedasyonlu ve sedasyonsuz arasında yok. Her ikisi de aynı fiyat. Kedilerin stresten başka komplikasyonu olmaması adına bu uygulama tamamen kedinin refahı için daha iyi olan bir uygulamadır. Sedasyon da kusmayı tetikleyebildiği gibi, kedilerde kusmayı en çok tetikleyen durumlardan biri de malesef strestir. Bu durum devam ederse, yardımcı olmaya devam ederiz. Ama tekrar belirtmek isteriz ki, para için sedasyon yapılmadı. Sedasyon olsun olmasın, fiyatlarımız aynıdır. İyi akşamlar.

Barış Öztürk – 7 ay Önce

3 farklı veteriner ve cerrahpaşa fakülte hastanesinde teşhisi konulamayan ve ölmek üzere olan golden cinsi dostumuza çok hızlı şekilde teşhis koyup, ameliyat ile hayatını kurtaran güzel insanların çalıştığı yer. Tüm çalışan ve veteriner arkadaşlar çok ilgililer, teşekkürler.

işletme sahibinin yanıtı : çok teşekkür ederiz , sağlıklı günler dileriz.👍

Hilal Alkan – 1 yıl Önce

Köpeğim başka bir köpeğin saldırısına uğradı. Başka veteriner yanlış müdahale yaptığı için günlerce ödem çekmekle ve sargılarla uğraştık. Anipoliye gittiğimde hemen çözüm buldular ve küçük bi operasyonla kızım 1 hafta sonra tamamen sağlığına kavuştu. Ezgi hanım ve ekibine çoook teşekkür ediyorum.

Beyza Çevik – 1 yıl Önce

23 Ekim Pazartesi günü iş yerimin orda bir süredir hasta olarak gördüğüm sokak kedisini çok zayıf ve iştahı az bazen hiç yemiyor diye kliniğe götürdüm. İlk muayane ve tahliller sonrası enfeksiyon ve anemi sebebiyle serum tedavisi alması gerektiği ve klinikte kalmasının daha iyi olacağı söylendi, kendisini kliniğe bıraktım. Görüştüğümde kedinin yoğun ishali olduğu belirtildi. Salı günü durumu ile ilgili bilgi aldım, henüz ishalinin geçmediğini öğrendim, tedavisi devam ediyor dendi. Çarşamba günü öğlen aradığımda bilgi verecek hekimin operasyonda olduğu söylenerek yarım saat sonra tekrar aramam söylendi. Yarım saat sonra aradım operasyonun devam ettiği kendilerinin bana dönüş yapacağı iletildi. Akşama kadar bir dönüş olmadı, ben de zaten görmek de istediğimden 5buçuğa doğru kliniğe gittim. Bilgi verebilecek hekim klinikte değildi. Siz kediyi görün o sırada kendisi gelir dendi. Kediyi gördüm ve bıraktığımdan çok kötü durumda, gözlerini bile açamıyordu, mamasını yememişti. Genel durumunu sordum dün yemişti bugün yemedi ama olumlu veya olumsuz bir gelişme yok tedavisinin devam etmesi gerekiyor dendi. Klinik dışında olup ilgilenen hekimle de görüşebildim, cumartesiye kadar tedavisi devam etsin iyi ya da kötü bir yorum o zaman yapılabilir dendi. Kafam karışık bir şekilde klinikten çıktım. Ertesi sabah 10 gibi ilk gün görüştüğüm hekim arayarak maalesef kediyi kaybettiğimizi iletti. Akşam 7buçuk civarı nöbeti devralan hekim zaten ilk gördüğü anda ağır bir tabloda olduğunu gereken tüm müdahaleyi yaptığını iletti, tek tek durumu açıkladı. 5buçukta kötü halde görüp kaygımı ilettiğim, durumu stabil denen kedi 7buçukta şok tablosu ile bilinci kapalı devralınmış. İlk görüştüğüm ve nöbet sonrası son müdahaleyi yapan hekimlerin gereken ilgiyi gösterdiğini hissetsem de tedavinin takibinde, iletişimde ve oradayken uyarmama rağmen kedinin durumuyla ciddi olarak ilgilenilmediğini hissettim. 10 da önüne mama koyulup akşam 7buçuk nöbetine kadar yemeyen, halsizleşen, tepkisizleşen bir kediye müdahale etmek için farklı bir hekimin nöbeti devralması mı gerekiyordu anlayamadım. O gün içinde ilgilenen hekim mamasını yemediğini bile benden öğrendi. Evet sokakta ve belki tüm müdahalelere rağmen yaşayamayacaktı, ancak tablonun bu şekilde seyretmesi benim için maalesef soru işaretleri ile dolu. Sonuç böyle olacaksa bile daha erken, daha ilgi ve bilgiyle yaklaşım görebilmeyi dilerdim. (Özellikle sokak hayvanı olması nedeniyle fiyatta çok yardımcı olduklarını belirtmek isterim, o konuda içiniz rahat olabilir.)

By farude