Gerekli olan tanı ve tedavi yöntemleri hassasiyetle uygulanır. Tüm cerrahi operasyonlar tecrübeli ekibimiz tarafından mükemmeliyetçi bir yaklaşımla Son teknoloji cihaz ve ekipmanlar kullanılarak hijyen kurallarına büyük özen gösterilerek gerçekleştirilir.Uzun yıllar çok sayıda hasta muayenesinin vermiş olduğu tecrübe ve güven ile birlikte, veteriner hekimlik alanındaki gelişmeler yakından takip edilerek herzaman daha iyisini nasıl gerçekleştirebiliriz yaklaşımıyla can dostlarımıza hak ettikleri gerçek değeri ve yüksek yaşam kalitesini sunmaya çalışıyoruz. Eğer sizlerde bizim gibi düşünüyorsanız doğru adrestesiniz .RandevualOrg’u ziyaret ettiğiniz için teşekkür eder minik patili dostlarımıza Sağlıklı Günler Dileriz.

Adres : Selehattin pınar caddesi mevlütçavuş sokak Özdemir iş hanı no:4/4D, 34387 Şişli/İstanbul

Telefon : +902122120676

Hizmet Saatleri : 09.30 – 19.00

Petshine Şişli Veteriner Kliniği Yol Tarifi

Şişli Petshine Veteriner Kliniği

Yorumlar – Şikayetler

Ümit Yasin Kısa – 3 ay Önce

Sokaktan aldığım yavru kedim için gerekli tedavilerin tamamlanması için gittim, kötü bir koku da olduğunu defalarca söyledim ama bi şey olmaz normal dediler. Kokunun ağzından geldiğini farkettim Rutin tedavi için başka bir veterinere gittim ve kokudan da bahsettim bana virüs nedeniyle ağzında iltihaplanma olduğunu söylediler önceki veterinere yani buna çok kızdılar. Kedim günlerce acı çekmiş, alt dişlerini tamamen çektiler hepsi iltihaplanmış kökünden. Sakin buraya gitmeyin. Sakın.

Sercan U. – 5 ay Önce

Yapılan aşı ve uygulanan tedavinin kedime hiç bir faydası olmadı aksine sorunlarının dahada artmasına sebep oldu. Şimdi kedimin durumu ilk günden daha kötü söylediği tüm tedavileri her gün uygulamamıza rağmen.

Elif Kayhan – 1 yıl Önce

Pet shine pelin hanım ilginize çok memnunuz nereye tasinirsak tasinalim dostlarım için bir tek sizin yanınıza gelirim çünkü siz işinizi çok seviyorsunuz bravo size iki çocuk büyütüp mesleginizi şartlar ne olursa olsun en güzeli ve en layıkıyla yapıyorsunuz ne derler bilirsiniz Ayinesi iştir kişinin 👍💜 her şey için çok teşekkür ederim Naz,Tony , Stark ve Münir

Banur Çelik – 11 ay Önce

Ilgili, uzun uzun bilgilendirme yapan ve diger kliniklere gore de fiyatlari inanilmaz uygun. 90 lira denilen antibiyotik igneyi yillar once 20 liraya yapiyordu. Düşünün arada ki farki! Yillardir giderim evdeki kedilerim ve sokakta ki kedileri götürüyorum. Pelin hanımın ilgi ve alakasindan çok memnunum.

Fatma Titiz – 3 yıl Önce

İlgilerini ve mesleki tecrübelerini bilemem ama 5 dakika sürecek ötenazi için başka veterinere göre 2.5 kat fazla ücret istediler. Fiyatları uygun diyenler herhalde çok zengin. Bu durumda sağlıkçı mı yoksa tüccar mı tartışılır… Cevabınızı şimdi gördüğüm için yazıyorum. Telefonda söylemiştim kedim kanser ve yemek bile yiyemiyor diye. 13 yıl baktığım kendimin acı çekmesini istememiştim. Öyle sizin küçümsediğiniz gibi hasta sahibi isitiyor diye sağlıklı kediye ötenazi yapacak kadar işinizin ehli değilseniz benim size söyleyecek başka bir sözüm yok. Aradaki faiş ücret farkıyla kaç tane sokakta yaşayan kedinin karnı doyar hiç düşündünüz mü? Makul olun fiyatlarda. Bedava da yapın demiyorum. Ama görüyorum ki siz bu işi sadece kendi zenginliğiniz için yapıyorsunuz. Bu arada o kedim ötenazi yapılmadan öldü. Şimdi yeni kedimiz var sokaktan aldık. Ama size kesinlikle getirmem. Kendi kişiliğinizi örtmek için sizi eleştiren insanları karalamayın. Bu davranış o diplomaya hiç yakışmıyor.

By farude

Bir yanıt yazın