kadıköy kaymakamlığı nerede,kadıköy kaymakamlığı telefon numarası,kadıköy kaymakamlığı twitter,kadıköy kaymakamlığı yazı işleri müdürü,kadıköy kaymakamlığı tüketici hakem heyeti,kadıköy kaymakamlığı facebook,kadıköy kaymakamlığı numarası,kadıköy kaymakamlığı apostil,kadıköy kaymakamlığı çalışma saatleri,kadıköy kaymakamlığı apostil işlemleri,kadıköy kaymakamlığı açık kapı,kadıköy kaymakamlık adresi,kadıköy kaymakamlığı tüketici hakem heyeti adresi,kadıköy kaymakamlığı izin belgesi

Adres: Caferağa, Caferağa General Asım Gündüz (Bahariye) Cad, Kuzu Kestane Sk. No:1, 34710 Kadıköy/İstanbul

Saatler: Açık ⋅ Kapanış saati: 12:30 ⋅ Yeniden açılış saati: 13:00

Telefon: (0216) 330 60 99

Kadıköy Kaymakamlığı Yol Tarifi

Kadıköy Kaymakamlığı Hakkında Yapılan Yorumlar

Melek Yaman – 3 hafta önce YENİ
Covidliydim tel de bana ulasan bayan cok tatli ve nazik biriydi, arti işini iyi yapti

Seçkin Demir – 4 ay önce
Telefon numarası var ama ulaşım hattı “MEŞGUL” bu mümkün oldukça olumsuz yönde etkiliyor pandemi döneminde bi bakın bari telefonada bakan yok yasak var ne yapalım şimdi çıkıp yasakları çiğneyip mi gelelim.

Serkan ÖZER – 4 ay önce
Tüketici hakem heyeti Zerre yardımcı olmuyorlar. Sanıyorlar vatandaş tüm mevzuata hakim. Her şeyi biliyor. Karar çıkmış ne yapmam lazım diyorum. Firmaya gideceksiniz ya da icra dairesine diyorlar. Kerpetenle ağzından laf alıyoruz çalışanların. Tam memur zihniyeti. Allah düşürmesin diyorum. İç işleri bakanlığı umarım görüyordur bunları. Çok gereksiz ve işlevsiz bir kurum.

Elvan Özcan – 2 ay önce
Tüketici Hakem heyetini geçen hafta içi tüm gün bu gün tüm gün aradım ama açan yok. Neden telefon bilgisi paylaşıyorlar anlamadım

sev Per – 4 ay önce
Şikayetçiyim. Telefonla arıyorsa işimiz var demektir bu, Bilgiye ihtiyacım var ki arıyorum. Uzun uzun çalıyor. Açıyorlar ve kapatıyorlar. Buna çalışmak mı diyorsunuz?

Elifcan “efiratt” Fırat – 4 ay önce
E-devlet ve 199 dışında seyahat izin belgesi verilmiyor , başvuru alınmıyor hatta içeri de alınmıyorsunuz

Bilal Potuk – 10 ay önce
Bugün sağnak yağışa yakalandım geçtim kapının ön tarafında biraz kurulanıp gidicektim kapıda duran abi sağolsun dışarı çıkarttı insanlık bitmiş 🙁

Ali Fırat ÖNAL – 11 ay önce
Kapıda duran adam eskiden kahvehanede çalışmış sanırım nasıl konuşacağını bilmiyor mahalle ağzını bırakması lazım

Rain Dance – bir yıl önce
Ben bir zamanlar ihtiyaç sahibiydim ve kapılarına yardım istemeye gittim hiç ilgilenmedikleri gibi hakkımda konuşup dalga geçip gulustuler.kaymakam bey yüzüme bakmadı beni asagiladilar.5 saat bekledim kimse ilgilenmedi sen şu köşede bekle dediler ve 5saat sonra ilgilenmedikleri için oradan ayrılmıştım.sonrasinda çok ağlamıştım insanlara küçük dustugum icin.oraya yardım istemek için gittiğimde çok utanarak gitmiştim ama Allah bir daha düşürmesin.

ECE GÜNEş – 3 yıl önce
İstanbul Rum Patrikhansi’nin yayın organı Apostolos Andreas’ın Ocak 1957 tarihli sayısında Kadıköy’de o tarihte 3440 Hristiyan Ortodoks yaşadığını yazmaktadır. 1958’de Kadıköy’de 68 bin 534 Müslüman, 3340 Rum, 3095 Ermeni, 1251 Musevi, 596 Katolik ve 265 Protestan yaşamaktadır. 1963 yılında Bahariye’deki Ayia Tiada Kilisesi’nin kayıtlarıda daha detaylı bilgiler bulunmaktadır. Bu bilgilere göre Bahariye ve Moda çevresine dağılmış 1281 Rum yaşamaktadydı. Kadıky rum İlkokulunu öğrenci sivil defterine göre rum nüfsuun yoğun oluğdu yerler Bahariye caddesi çevresinde hacı şükrü, Sakız Gülü Şair Lütfü, İleri Sokakları. Çarşıiçinde Muvakkithane, Moda ve Mühürdar çeverelerinde Sivastopol, neşe, Bademaltı, Karakol Rıza Paşa, Fırıldak ve Yaver Bey sokakları. Moda yönünde Ağabey Cem Şair Nefi, Bostan ve Mektep Sokakları.

By farude

Bir yanıt yazın